EXPOSITIE PARTYCENTRUM SLENKENHORST HARDERWIJK

EXPOSITIE PARTYCENTRUM SLENKENHORST HARDERWIJK

Category : Art , Projecten

In Partycentrum Slenkenhorst Harderwijk, aan de Strokelweg 2-A, is tentoongesteld een klein deel van het werk van Carmen Todita. De pentekeningen die zij heeft gemaakt zijn geïnspireerd van de natuur en van eigen fantasie.

In de hal 3 pentekeningen met fantasie personages

In de hal van het Partycentrum hangen 3 pentekeningen met fantasie personages.

Herfst bladeren

Herfst bladeren

Hazelnoten

Hazelnoten

Liguaan

Leguaan

Oliefant

Oliefant

Uil

Uil

3D Vlinders

3D Vlinders

* Een aantal van deze pentekeningen zijn te koop. Het is mogelijk om op afspraak een print copy ook te kopen. Bent u geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op met  Carmen Todita  E-mail: careel10@gmail.com


Leave a Reply

CATAGORY