Workshop Versieren van eieren

  • 0

Workshop Versieren van eieren

Category : Art , Workshops

Het versieren van eieren

Nieuwe afbeelding (13)

(workshop á 5 uur of cursus á 10 lessen*)

Het ei is het symbool van het leven. De meeste mensen versieren hun paas tak met gekleurde eieren. Creatievelingen gaan verder en beschilderen de eieren om met een mooie kunststuk te kunnen pronken. Deze bezigheid is geschikt voor iedereen van jong tot oud die zich bezig wil houden met een leuke, ontspannende activiteit.

Nieuwe afbeelding (15) Nieuwe afbeelding (16)

In vele landen uit Oost-Europa is dit een traditie die je van je ouders en voorouders leert. In Nederland zijn ook veel mensen die een hobby ervan hebben gemaakt en eieren op verschillende manieren weten te schilderen.

Ik ben ervan overtuigt dat u dat ook kunt. Onder mijn begeleiding leert u van het begin tot eind om een ei te versieren.

Nieuwe afbeelding (14)

 


Leave a Reply

CATAGORY